Вітаю Вас, Гость! Реєстрація RSS

П`ятниця, 20.09.2024
Головна » 2012 » Березень » 29 » New Vision Quest!
00:43
New Vision Quest!
Переглядів: 821 | Додав: Іг@рьОк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kum  
0
Друзі дякую Всім за допомогу і участь у молодіжному Квесті у Львові. Це було чудово, навіть не зважаючи на те, що більшу половину дня йшов дощ. Хотів трохи поділитись враженнями про цю поїздку для тих у кого не вийшло поїхати з нами.
В Квесті приймало участь 25 людей. З Києва виїхало 20 людей, інші 5 приєднались до нас у Львові. Ми виїхали з Києва в 20-00 з чимось. У нас був дуже веселий час в поїзді, адже першу годину ми витратили на те, щоб мінятись місцями з людьми щоб всі разом сидіти. По ходу ми навіть допомогли одній парі знайти місця щоб разом сісти бо у них були білети в різних частинах вагона. Також ми мали чудовий час ігор і спілкування.
Прибули ми у Львів о 5 ранку і пішки в центр у МакДональдс. Мені запам'яталось як ми танцювали перед МакД. бо ми прийшли за 20-30 хв до відкриття тому треба було якось розігрітись щоб не мерзнути.
Після сніданку та спілкування приблизно в 9,10 год почався квест, нас поділили по командам, команди придумали собі назви. У нас були такі команди: Dream Team, Львівські Кренделі, Румяні Булки, Міцні Горішки.
Квест був розрахований приблизно на 5 годин, кожній команді були роздані завдання за які давались балли і головна ціль була не швидкіть виконання а продуманість і єдність виконання командою.

Описувати кожне завдання буде довго, коротко скажу, що серед завдань були: знайти іноземця і сфоткатись з ним, зібрати за 10 хв якомога більше сміття із карманів і сумок у людей, танцювати "танец лебедят" біля оперного театру перед цим зібравши аудиторію глядачів, порахувати кількість будинків на площі ринок, знайти певні фрази на будинках, розгадати головоломки, знайти памятник Шевченку і перед ним зачитати повністю вірш "Мені тринадцяти минало" і тд. Особливим завданням було пообідати всією командою десь не менше однієї години. В кінці ми зібрались в парку Франка де фінальною крапкою квесту стала міні промова про істинні скарби у нашому житті, що ми шукаємо, і що є найголовнішим. Вважаю, що це була найголовніша частина квесту, подумати над своїм життям, адже Ісус Христос сказав: "Не складайте скарбів собі на землі, де нищить їх міль та іржа, і де злодії підкопуються й викрадають. Складайте ж собі скарби на небі, де ні міль, ні іржа їх не нищить, і де злодії до них не підкопуються та не крадуть. Бо де скарб твій, там буде й серце твоє!" (Біблія, Євангеліє від Матвія 6:19-21). "Шукайте ж найперш Царства Божого й правди Його, а все це вам додасться." (Біблія, Єв. від Матвія 6:32-34).

Істинний скарб, це знати, що тебе любить Бог, Він прийшов на цю Землю, щоб Спасти тебе від смерті, прийняти покарання за твої гріхи, щоб ти через віру мав вічність із Богом в Царстві Небесному. «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого (Ісуса Христа), щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне. Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся. Хто вірує в Нього, не буде засуджений; хто ж не вірує, той вже засуджений, що не повірив в Ім'я Однородженого Сина Божого.» (Біблія, Єв. від Iвана 3:16-18).

Істинна ціль:

«Люби Господа Бога свого всім серцем своїм, і всією душею своєю, і всією силою своєю, і всім своїм розумом, і свого ближнього, як самого себе.» (Біблія, Єв. від Луки 10:27-28)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]